En los límites de la página, jornada en Barcelona

02 septiembre 2008 15:01


El centro KRTU (Cultura, Recerca, Tecnologia, Universals), del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya y el FAD, Foment de les Arts i del Disseny, organizan la jornada Llibres d’artista. En els límits de la pàgina, con motivo de la muestra visualkultur.cat, de la que ya hablamos.

La jornada tendrá lugar en el auditorio del FAD, Plaza dels Àngels 5-6, el martes 9 de septiembre del 2008. Entrada gratuita. Plazas limitadas. Reserva e información en el teléfono 933 162 791.

Copio el programa:
17.00 El llibre d’artista
Anne Moeglin-Delcroix és professora de filosofia de la Universitat de la Sorbona, de París i també dirigeix el Centre de filosofia i d’art del Centre National de la Recherche Scientifique, a París. Guanyadora del Premi Mundial de les Arts, Leonardo Da Vinci, el 2007. Ha publicat nombrosos assaigs i llibres; entre altres, Esthétique du livre d’artiste, 1997. Ha dirigit el departament d’obra gràfica i fotografia de la Biblioteca
Nacional de França.

17.45 Artistes i llibres
Rowan Watson és conservador en cap del Word & Image Department del Victoria & Albert Museum, de Londres. Ha treballat en nombroses exposicions sobre llibres d’artista, entre les quals “From Manet to Hockney: Modern Artists’s Illustrated Books”, el 1985, i, amb Elena Foster, “Blood on Paper: The Art of the Book”, el 2008.

19.00 Debat: “Llibres d’artista. En els límits de la pàgina”
Eugènia Balcells, artista
Rocío San Claudio, editora
Ramon Prat, dissenyador i editor
José Antonio Millán, escriptor

Etiquetas: ,